Download The Findit App

Share Your Posts On These Major Social Networks

Facebook, Twitter, Instagram, and more

Right Now

Kenapa Pakai Rumput Tiruan? Best ke pakai Rumput Tiruan ni? Ish mcm mahal je..  

 

1. Tak mahal pon, ikut budget anda dan faktor kesesuaian pengguaan.  mustahil ruang dapur nak pakai rumput tiruan kan?  

 

2. Rumput tiruan ni mmg takkan panjang / tumbuh walau 10 tahun duk kat halaman rumah, so, tak yah pening kepala nak potong - baja lagi.  

 

3. Sangat2 selesa dan akan kekal cantik walau hari2 terdedah dgn cahaya UV. Serangga pon tak boleh membiak di kwsn ni sbb Rumput Tiruan ni tak pakai tanah, so nak berjalan berlari berguling amatlah di galakkan. nak lepak, duduk, baring dan tido atas rumput tiruan ni pon boleh. 

 

Dan banyak lagi kelebihan penggunaan rumput tiruan ni 3 hari 3 malam takkan habes cerita..  Anda perlukan lagi informasi, boleh komen dibawah. Pihak kami akan reply mesej anda serta merta terus atau klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.


Anda belum kenal lg Al Aqsa Carpets?? 

Boleh lihat antara hasil kerja dan testimoni kami di sini 


https://www.alaqsacarpets.com/

https://aqsaonlinestore.com.my/


Hubungi Pakar Kami 

==> www.wasap.my/+60162248970/RUMPUTTIRUAN

==> www.wasap.my/+60162248970/RUMPUTTIRUAN

==> www.wasap.my/+60162248970/RUMPUTTIRUAN

More Posts

Load More wait